online-samenwerken

Online Samenwerken
Vanaf 1 januari 2015 is onze nieuw dienst Online Samenwerken actief. Via Online Samenwerken stellen wij alle belangrijke documenten, zoals jaarrekening, aangiftes en salarisstroken, voor onze klanten beschikbaar in een online omgeving. Op deze manier heeft u altijd de beschikking over de digitale documenten die wij voor u opstellen.

Online Samenwerken is beschikbaar voor alle mobiele devices, zoals mobiel, tablet en computer. Met een SMS wordt u geattendeerd dat er een document voor u is klaargezet, welke u eenvoudig kunt inzien.

Elektronische facturen
Voor ondernemers die helemaal met de tijd meegaan hebben wij de dienst scannen en verwerken van facturen. Zowel inkoop- als verkoopfacturen kunnen naar ons centrale mailadres verzonden worden, waar wij deze verder elektronisch verwerken in de administratie. Facturen kunnen daarna eenvoudig worden teruggevonden. Hierdoor zijn wij in staat om snel en efficiënt grote stromen aan facturen te verwerken. Facturen kunnen 24/7 worden aangeboden vanaf uw scanner of een digitale foto van factuur.